Commissies

Op de Haagsche Studenten Vereeniging zijn er, door middel van de vele commissies die H.S.V. rijk is, talloze mogelijkheden om je te ontplooien en je in te zetten voor de Vereeniging.

Er zijn verschillende commissies die aansluiten op verschillende interessegebieden en je hebt een ruime keus tussen grote commissies die veel tijd kosten en meer vrijblijvende commissies voor de gezelligheid.

Doordat vele leden zich inzetten voor commissies zijn er veel evenementen op H.S.V.

Dit stimuleert het actieve verenigingsleven.

Deelnemen aan een commissie is nooit verplicht.

Het is alleen een leuke manier je te ontwikkelen op organisatorisch, financieel, cultureel of creatief gebied.

Facebook

Volg ons op Facebook

1 month ago

Haagsche Studenten Vereeniging

Het was een eer om met burgemeester Pauline Krikke ons lustrumjaar in te luiden! Den Haag groeit steeds verder als studentenstad en de betrokkenheid van de gemeente speelt daar een grote rol in. Tot over tien jaar bij ons 100-jarige bestaan!De Haagsche Studenten Vereeniging (H.S.V.) hoort al 90 jaar bij Den Haag. Om deze mijlpaal te vieren, ging ik langs bij de sociëteit aan de Burgemeester van Karnebeeklaan. In het begin bestond de H.S.V. vooral uit leden die in Den Haag woonden, maar elders studeerden. De zogenaamde ‘spoorstudenten’. Dat is nu wel anders. Den Haag is de snelstgroeiende studentenstad van het land. Dat merken ze bij de H.S.V. ook. Steeds meer Haagse studenten melden zich bij de vereniging. Ik heb alle aanwezigen van harte gelukgewenst met het negentigjarig bestaan. Daar hebben we ook op geproost.
Ik met water, want ik moest daarna direct door naar Omroep West voor een radio-interview, en de rest met jenever 😉.

📸 Ad Hupkens.
...

View on Facebook
Commissies binnen de Haagsche Studenten Vereeniging