Elle Forte

Het damesdispuut ‘Elle Forte’ is opgericht in 1998 en daarom één van de jongste vrouwelijke disputen binnen HSV. Wij zijn een jong, vrouwelijk, aanwezig, luid, en zeer actief dispuut. Ons credo is daarom ook: Vivamus dum licet esse bene! Wat zoveel betekent als: Leef er op los zolang je kunt, het is je maar even gegund.

Wij genieten van het leven en het liefste met elkaar. Samen eten/koken, drankjes doen, uitjes, diverse activiteiten, weekendjes weg en natuurlijk een lustrumreis; niks klinkt onbekend voor Elle Forte. Hierdoor leren we elkaar steeds weer beter en beter kennen wat altijd voor de mooiste situaties zorgt.
Wij zijn een sterk dispuut, samen en ieder voor zich. Elke Elle Forte durft haar mening uit te spreken, is niet op haar mondje gevallen, heeft volume in haar stem en ziet er prachtig uit! Echter houdt zij ook van wijn, meidenavonden, dansjes doen op de dansvloer en het mannelijk schoon van HSV, maar dat is een ander verhaal…

Naast het feit dat wij het mooiste, beste, uitdagendste, heftigste en heetste dispuut van HSV zijn geven wij ook het mooiste, beste, uitdagendste, heftigste en heetste feest van HSV genaamd De Uitzuip! Elk jaar, voor het zomerreces, stroomt HSV rond 22h00 vol voor een geweldig afsluitend feest. Dit feest is al jarenlang HET feest van HSV waar iedereen naar toe komt. Het is dan ook niet meer dan logisch dat Elle Forte dit feest organiseert.

Elle Forte heeft inmiddels 25 Leeden en blijft elk jaar groeien. Bescheidenheid is ook niet voor ons gemaakt, ach; het is moeilijk bescheiden te blijven wanneer je een Elle Forte bent! Zo stoer, zo charmant en zo aardig, dat zie je in één ogenblik 😉

Contact

Neem contact op met Het Damesdispuut “Elle Forte”