Het dispuut der Haagsche Vikingen

Fijn, warm, vertrouwd, mooi, gezellig, chaotisch en geil dat is ons dispuut in een notendop. Wij zijn een actief en groot dispuut binnen de Haagsche Studenten Vereeniging. De kleuren rood en wit zijn in grote getalen op de borrelvloer te vinden. Naast dat de leeden met de meeste inhoud bij de Haagsche Vikingen lid zijn, zijn er nog talloze andere redenen waarom wij een tof dispuut zijn.

Zo houden de Haagsche Vikingen van uitgebreid eten en stevig drinken. Het bourgondische leven is verbonden met onze levensstijl wat ons onderling verbindt. Deze passie voor lekker eten uit zich in etentjes die elke 1e vrijdag van de maand worden georganiseerd. Dit vindt plaats bij een van de Haagsche Vikingen thuis en is vaak een groot succes.

Naast deze maandelijkse activiteiten zijn er ook jaarlijkse terugkerende momenten. Een van deze momenten is het zeilweekend. In dit weekend komen veel Vikingen samen om samen te zeilen, te drinken en te eten. De laatste jaren zijn deze weekenden uitgegroeid tot weekenden waar je bij moet zijn geweest. De herinneringen die gemaakt zijn, worden vaak genoeg opgehaald op borrelavonden. Hierdoor worden legendarische weekenden steeds opnieuw en opnieuw beleefd.

Waar wij als Vikingen ook van houden is reizen. Vandaar dat er om het aantal jaar een reis wordt georganiseerd naar een leuke stad. Zo is er een paar jaar geleden een trip georganiseerd naar Berlijn. Voor de komende jaren is het idee om terug te keren naar waar de Vikingen vandaan komen. Een mooie reis naar Scandinavië staat op de planning! Zoals jullie weten het mooiste, fijnste, meest chaotische, gezelligste, vertrouwd, warmste en het geilste dispuut van de Haagsche Studenten Vereeniging.

Deel dit bericht
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Je vindt ons hier

Burgemeester van karnebeeklaan no. 3
2585BA ‘s-Gravenhage
070-2211178 
senaat@deHSV.nl

Copyright Haagsche Studenten Vereeniging