Commissies

Commissie van de Sociëteit

De Commissie van de Sociëteit is het sociëteitsbestuur van de Vereeniging. De C.v.d.S. overziet in de nachtelijke uren het sociëteitsbeleid. Ze ziet erop toe dat alle Leeden de vele mores en tradities die de H.S.V. rijk is ook daadwerkelijk respecteren, gestrekt met de bevoegdheid in te grijpen als deze worden geschonden. Ze is verantwoordelijk voor de bar met alle bijkomstigheden als inkopen en verkopen. Overdag draagt het Sociëteitsbestuur ‘de Commissie van de Sociëteit’ zorg voor het complete bedrijfsmatige gedeelte van Sociëteit ‘Megara IV’.

Media Commissie

De mediacommissie zet zich in voor het maken van beeldmateriaal. Door het maken van foto’s en video’s tijdens onze activiteiten, creëren wij de mogelijkheid voor onze Leeden en externen om hier later op terug te kijken. Zo worden de momenten die met elkaar gedeeld worden op creatieve wijze vastgelegd. Hierbij kun je denken aan foto’s en video’s van themafeesten, sportactiviteiten, gala’s en meer. Bovendien communiceert de mediacommissie grotendeels met de promotiecommissie, webcommissie en de Euclides commissie. Door de samenwerking tussen deze commissies, verschijnen er foto’s en video’s op onze sociale media, in ons Vereenigings-kwartaalblad, en worden deze gedeeld onder Leeden en/of externe partijen.

Lichamelijke Ontspannings Commissie

De Lichamelijke Ontspannings Commissie ziet het als haar taak om door het jaar heen verschillende uitjes en activiteiten te organiseren voor de leeden van de H.S.V. Deze uitjes vinden zowel binnen als buiten de muren onze sociëteit plaats en variëren van simpele maar altijd vermakelijke activiteiten zoals een beerpong toernooi of bowlen op Scheveningen, tot grotere activiteiten zoals kanoën door de binnenstad van Den Haag, het HSV voetbaltoernooi en sportdagen met verschillende clinics. Om voor elk lid wat leuks te organiseren, worden er ook activiteiten georganiseerd die bijvoorbeeld meer met creativiteit te maken hebben dan met sport.