HSV Huizen

Hotel de Wereld

Het oudste verenigingshuis van de Haagsche Studenten Vereeniging is Hotel De Wereld. Hotel De Wereld, beter bekend als HdW, wordt al bijna 30 jaar bewoond door verschillende Leeden uit verschillende disputen. Op dit moment wonen er 2 meiden en 4 jongens op HdW.

Ze zijn het meest te vinden in de gemeenschappelijke keuken waar er biertjes worden gedronken, er bord- en drank spellen worden gespeeld en er ook nog wordt gekookt.

Met 6 Leeden in 1 huis is het nooit saai en kan er het een en ander gebeuren. Zo was er eens een overstroming op HdW door de jacuzzi. En ja, HdW heeft in hun pracht huis een jacuzzi.

Amazonia

Het leukste vrouwenhuis van de Haagsche Studenten Vereeniging is Amazonia! Het huis is in 2018 opgericht en wordt bewoond door vier meiden. Amazonia is een hecht en actief huis met huisuitjes en elke week een huisavond!
De Amazonies houden er ook van om samen te eten, te borrelen en samen naar het strand of de stad te gaan. Dit doen ze niet alleen met elkaar maar ze houden er ook van om hun vrienden uit te nodigen, waardoor er altijd een open sfeer in het huis hangt en iedereen zich snel thuis voelt!

Verder staat Amazonia bekend om haar legendarische feestjes, die in de zomer op het prachtige dakterras worden gehouden.