Open maand

Meld je aan voor de open maand


31 Augustus 2021
Mamma Mia Beach Party

Mamma Mia beach party

31 augustus: een Mamma Mia-feest op het strand bij Beachclub People. Voor € 28,- kun je de hele avond (van 20.00 tot 01.00 uur) onbeperkt drankjes halen bij de bar! 

Tijd: 20:00-01:00 
Locatie: Beachclub People 
Prijs: €28 – DRANK ALLINCLUSIEF

1 September 2021
Varen door de Haagse grachten

boottocht

De mooiste stad ontdek je natuurlijk vanaf het water. Met meerdere boten varen we 1 September door de Haagsche Grachten. Tijdens de boottocht leer je zowel de stad als de vereeniging kennen. Op de boot zal er gezorgd worden voor lekkere biertjes. Dit alles voor maar €10,- 

Tijd: Vanaf 17:00 
Locatie: Verzamelen voor de Rabobank op de Bezuidenhoutseweg (nr. 5) 
Prijs: €10

1 September
Borrelen op Grote Markt

borrel op de grote markt

's Avonds gaan we heerlijke drankjes doen op de Grote Markt. Dit is het moment om alle Leeden goed te leren kennen. Tijdens het spelen van verschillende drankspelletjes leer je de echte sfeer binnen de Leeden kennen. 
Tijd: 20:00 
Locatie: Volg onze instagram

2 September
Borrelen op onze Sociëteit

Benieuwd hoe het is om lid te zijn van de H.S.V.? Donderdag 2 september is jou kans voor een voorproefje. Tijdens de borrel op onze Sociëteit krijg je een kijkje in het tweede huis van onze Leeden. 

Tijd: 20:00-00:00 
Locatie: HSV, Burgemeester van Karnebeeklaan 3 

3 September
Glow in the dark

Get your glow on!
Maak je klaar voor een lichtgevend feestje. Tijdens ons glow in the dark sitdown event borrelen we op een unieke manier. Benieuwd hoe dit eruit gaat zien?


 Tijd: 20:00-00:00 
Locatie: HSV, Burgemeester van Karnebeeklaan 3 

INSCHRIJVINGEN ZIJN GESLOTEN

7 September
Speeddaten

Hoe is het om lid te zijn? Dat is een van de meest gestelde vragen die wij maar al te graag beantwoorden. Bij H.S.V. is iedereen verschillend, iedereen heeft hun eigen ervaringen. Deze avond staat in het teken van elkaar beter leren kennen, leden en niet-leden. Dus kom erachter wat jij gemeen hebt met onze leden, het beloofd een mooie avond te worden. 

Tijd: Vanaf 20:00 
Locatie: HSV, Burgemeester van Karnebeeklaan 3

8 September
Barbecue bij de Haagsche Wens

De zomer is helaas tot zijn einde gekomen, maar niet getreurd! H.S.V. organiseert op woensdag 8 september een heerlijke zomerse BBQ bij Café de Haagse Wens! Het zal een avond worden vol gezelligheid, drankjes en natuurlijk eten! Kortom de perfecte manier om je studiejaar te starten en om kennis te maken met de Haagsche Studenten Vereeniging en haar leden. 

Tijd: Vanaf 18:30 
Locatie Haagsche wens 
Prijs €10

9 September
Biercantus

BIER, BIER EN NOG MEER BIER!
Ben jij een illustere pilsbaas en drink je met gemak een heel kratje leeg? Heb jij op het terras altijd als eerste je biertje op? Dan is dit het perfecte feest voor jou en mag je zeker niet ontbreken op deze avond met onbeperkt bier op de Haagsche Studenten Vereeniging! Voor €15 koop je een pul bij de bar en mag je die de hele avond onbeperkt laten vullen. Het doel van de avond: 10 fusten MOETEN op!! Durf jij de uitdaging aan? Kom dan vrijdagavond langs op de Sociëteit 'Megara IV' en maak van je sixpack een fust! 


Tijd: 20:00-00:00 
Locatie: HSV, Burgemeester van Karnebeeklaan 3 
Prijs: €10 Voor onbeperkt bier

10 September Haagsche Borrelnach

Nog nooit een échte Haagsche Borrelnach meegemaakt? Dit is het moment om dat alsnog waar te maken binnen de meest prominente en traditionele studentenvereniging van Den Haag. De avond zal één van de meest chique avonden zijn die je hebt meegemaakt, met natuurlijk een studentikoze knipoog.
Maar wat is een Haagsche Borrelnach zonder dresscode? Dames, trek die mooie jurk maar uit de kast en heren, jullie worden strak in pak verwacht. De dresscode is namelijk 'Black Tie'. Je wilt deze avond absoluut niet missen.

Deel dit bericht
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Je vindt ons hier

Burgemeester van karnebeeklaan no. 3
2585BA ‘s-Gravenhage
070-2211178 
senaat@deHSV.nl

Copyright Haagsche Studenten Vereeniging