Samenwerking

De Haagsche Studenten Vereeniging telt vele leden met een uitgebreide verscheidenheid aan karakters, interesses en hobby’s.

Studies lopen uiteen van geschiedenis tot scheikunde en van fiscale economie tot filosofie.

De studenten van de H.S.V. zijn gemotiveerd bezig met hun studie en loopbaanoriëntatie en hebben zich vaak naast hun studie ook organisatorisch en sociaal sterk ontwikkeld, door onder andere ervaring op te doen met bestuurlijke activiteiten binnen de vereniging of het dispuut.

Vanzelfsprekend kan het voor bedrijven aldus erg interessant zijn om naamsbekendheid te verwerven onder al deze verschillende studenten.

Naast de zichtbaarheid onder leden van de HSV is uw bedrijf, wanneer u besluit om samen te werken met de H.S.V., ook zichtbaar onder 8000 studenten die lid zijn van studie verenigingen binnen Den Haag welke een eigen borrelavond hebben op onze sociëteit.

Tijdens de Open Maand en open activiteiten kunt u ook uw merk laten zien op ons promotie materiaal dit verhoogt de zichtbaarheid van uw merk of product, wij verspreiden ons materiaal en merk onder een grote groep studenten.

Contact

Neem contact op met onze Aquisitie Commissie

Mogelijkheden

Wanneer u besluit om een samenwerking aan te gaan met de Haagsche Studenten Vereeniging kan dit op verschillende manieren en met verschillende budgetten.

Wilt u uw merk of product zichtbaar maken en verspreiden onder ruim 18.000 studenten in Den Haag dan is de Haagsche Studenten Vereeniging uw beste Partner

Enkele voorbeelden van sponsormogelijkheden zijn:
– Adverteren in ons verenigingsblad ‘de Eculides’
– Adverteren in onze Almanak
– Deelnemen aan onze jaarlijkse bedrijvenborrel
– Adverteren in onze maandelijkse digitale nieuwsbrief
– Een directe mailing verzenden naar onze studenten.

Indien u geïnteresseerd bent in een samenwerking met onze studentenvereniging en meer over de diverse mogelijkheden te weten wilt komen, kunt u contact opnemen met de Acquisitie commissie.

Het Bestuur dan wel de Acquisitie commissie zal zo spoedig mogelijk contact opnemen met u om uw vraag verder toe te lichten of om de mogelijkheden met u te bespreken.

Mogelijkheden