Werken bij

Shop Employee voor 1e offline winkel van grootste online retailer!

SOLLICITEER DIRECT

De baan

Nu wil onze opdrachtgever de stap maken naar Europa en zij beginnen met een eerste winkel in Leiden. Voor deze locatie zoeken wij nieuw personeel.
Het personeel dat wij zoeken moet willen werken bij een modern bedrijf en mee kunnen in de moderne manier van werken, daarnaast zoeken wij in de nieuwe medewerkers de capaciteiten en kwaliteiten die vermeldt worden bij “jouw profiel”.

We zoeken de beste medewerkers voor deze klus, dit betekend dus ook dat hier iets goeds tegenover wordt gezet:

 • Salaris: €13,40 per uur
 • Feest- en zondagen 200%
 • Vakantiedagen en vakantiegeld (worden gereserveerd)

Jouw profiel

 • Betrouwbaar
 • Communicatief vaardig en representatief
 • Leergierig
 • Uitermate klantvriendelijk (Klant is koning)
 • Flexibel
 • Échte teamplayer
 • Minimaal 18 jaar
 • Woonachtig in omgeving Leiden (locatie is op 20 minuten van Den Haag Centraal)
 • Moet een VOG kunnen overhandigen (kosten worden vergoed)

Het bedrijf

Onze opdrachtgever is de grootste online retailer van China en de grootste retailer in het algemeen, evenals het grootste internetbedrijf van het land naar omzet. Onze opdrachtgever zet de standaard voor online winkelen door zijn toewijding aan kwaliteit, authenticiteit en zijn uitgebreide productaanbod dat alles omvat, van vers voedsel en kleding tot elektronica en cosmetica.

Overige info

Graag ontvangen we voor deze opdracht een motivatiebrief met daarin waarom jij zo graag hier wilt werken en waarom jij aan de gestelde eisen voldoet. Daarnaast ontvangen we graag een up-to-date cv in word.

Voor vragen kun je terecht bij de collega’s van kantoor Den Haag!
denhaag@recruitastudent.nl

SOLLICITEER DIRECT

Benieuwd naar alle banen bij Recruit A Student?

Productiemedewerker / Inpakker bij grote producent in vleeswaren in Zoetermeer

SOLLICITEER DIRECT

De baan

Als productiemedewerker/ Inpakker werk je mee aan de productie van 1 speciaal onderdeel van een product. Dit onderdeel kan per dienst verschillen en dus kan het zijn dat je elke werkdag iets anders doet. Je werkt altijd volgens een bepaald protocol, de kwaliteit van het product blijft op deze manier constant. Het werk kan fysiek zwaar zijn echter kan het werk door zowel mannen als vrouwen worden uitgevoerd. 

Er wordt gewerkt in dagdiensten van 8 uur met verschillende starttijden, onderstaand een overzicht van de diensten:
6.00u tot 15.00u 
7.00u tot 16.00u
8.00u tot 17.00u 

Per dag heb je 1 uur pauze, deze wordt niet doorbetaald. Pauze kan gehouden worden in de bedrijfskantine waar je gratis koffie en thee kan pakken. Ook wordt er dagelijks een warme maaltijd bereid die je voor een klein bedrag kunt kopen. 

Enkele voordelen:
– Goed salaris (21 jaar en ouder: €10,80),
– Koude toeslag van 7% per gewerkt uur,
– Toeslag voor overwerk na 18.00u a 31,5%,
– Toeslag voor zaterdag- (45%) en zondagwerk (90%).

Jouw profiel

 • Minimaal 8 uur per week beschikbaar (tot 40 uur per week)
 • Woonachtig in Zoetermeer of in de mogelijkheid om hier naartoe te reizen
 • Bereid te werken in een koude omgeving
 • Bereid fysiek werk te doen

Het bedrijf

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf met een passie voor het produceren van ambachtelijke vleeswaren. Zij maken onder andere filet Américan, rosbief, ossenworst en andere lekkere vleeswaren. Dit doen zij vanuit Zoetermeer. De locatie is vanaf Den Haag centraal binnen 30 minuten te bereiken met het openbaar vervoer, ideaal voor studenten vanuit Den Haag. Op verschillende afdelingen worden conform de hoogst gestelde hygiëne eisen de lekkerste vleeswaren bereid.

Overige info

Heb jij interesse in deze functie? Solliciteer dan direct, vergeet niet om jouw CV en motivatiebrief toe te voegen.

SOLLICITEER DIRECT

Move! Kom ook in beweging!

Ben je klaar voor een ervaring die jouw kijk op Den Haag zal veranderen? Wil je je talenten ontwikkelen, je netwerk vergroten en daarmee werken aan je cv? Dan is een Move-project iets voor jou!  

Met Stichting Move zet je een kortlopend maatschappelijk project op met kinderen van een groep 7 of 8 uit een kwetsbare wijk in Den Haag. Samen met hen bedenk en organiseer je iets positiefs voor de buurt waarin de kinderen wonen. Dit kan bijvoorbeeld een dinershow zijn voor ouderen of het maken van een graffitikunstwerk! Daarnaast geef je de kinderen een kijkje in het leven van een student. Bijvoorbeeld door een bezoek aan de universiteit, hogeschool of een studentenhuis.  

Tijdens een Move-project leer je hoe je je omgeving kunt motiveren en activeren om samen iets te bereiken en doe je ervaring op in projectmanagement. Je wordt tijdens het project gecoacht en begeleid door een projectcoördinator van Move die je helpt je talenten in te zetten. 
 
We zoeken voor verschillende scholen studentencommissies van 5 studenten die deel willen nemen aan een Move-project in de periode van oktober 2021 tot januari/februari 2022. Iedere student krijgt een eigen rol binnen de commissie. Gemiddeld kost een project je 2 à 4 uur per week.


Meer weten? Kijk op www.stichtingmove.nl/studenten. Wil je meedoen of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Luuk en Eline via denhaag@stichtingmove.nl. Je kunt je alleen aanmelden, maar ook samen met je studiegenootjes!

Stichting Move

Move zet zich in voor kinderen en jongeren van 10 tot 16 jaar die minder kansen krijgen dan hun leeftijdsgenoten. In onze doorlopende leerlijn van maatschappelijke projecten ontdekken zij hun talenten en welke waardevolle positie zij in de samenleving kunnen innemen. In al onze projecten staat ontmoeting centraal: kinderen, jongeren, studenten en young professionals ontdekken samen andere leefwerelden en verbreden hun perspectief. Bubbels breken en de afstand tussen mensen verkleint. Move verbindt en verruimt blikken!

Oppassen via Charly Cares: de allerleukste bijbaan!

Ben jij op zoek naar een bijbaan waarbij je zelf bepaalt hoeveel je verdient en wanneer je werkt? Dan is oppassen via Charly Cares de perfecte match voor jou! 

Oppasservice Charly Cares is op zoek naar nieuwe Oppas Angels. De enige vereiste? Je bent gek op kinderen en hebt oppaservaring. Via de Charly Cares app kom je snel een in contact met leuke oppasgezinnen bij jou op fietsafstand. Meld je vandaag nog aan! 

 • Lekker bijverdienen; jij bepaalt je uurtarief
 • Zelf bepalen wanneer je oppast
 • Bij gezinnen op fietsafstand

Wat ga je doen? 

Via de app kun je reageren op aanvragen van ouders in de buurt. Wil je het liefst ‘s avonds en in het weekend oppassen? Of juist doordeweeks overdag? It’s all up to you! Jij bepaalt welke oppasdiensten je accepteert. Ideaal om te combineren naast je studie. 

Dit heb je nodig

Ouders moeten hun kinderen met een gerust hart bij jou kunnen achterlaten. Daarom maken we eerst kennis via online videogesprek van ongeveer een half uur met een medewerker van Charly Cares. Daarnaast heb je dit nodig om via Charly Cares op te passen: 

 • Relevante (oppas)ervaring met kinderen
 • Referenties van gezinnen waar je eerder hebt opgepast
 • Een sociaal en zorgzaam karakter
 • Je bent 16 jaar of ouder


Meld je nu aan: zo werkt het

 1. Download de Oppas App van Charly Cares: https://www.charlycares.com/nl/oppassers/studentenwerk?utm_source=hsv&utm_medium=social&utm_campaign=2109-angel-hsv
 2. Meld je aan via de app en maak je oppasprofiel compleet. 
 3. Plan je kennismakingsgesprek in
 4. Tijdens het gesprek vragen we o.a. naar jouw ervaring met kinderen. Daarnaast leggen we uit hoe Charly Cares werkt.
 5. Start met oppassen! 
 6. Na het gesprek worden jouw referenties gecheckt. Is alles in orde? Dan kun je starten met oppassen. 

Over Charly Cares

Charly Cares wil de traditionele kinderopvang veranderen en hét toonaangevende platform worden voor alle vormen van kinderopvang. Om deze droom na te streven heeft Charly Cares jou nodig. Iemand die energie krijgt van ons verhaal en gek is op kinderen! 

Charly Cares is gestart in Amsterdam en heeft nu meer dan 7.500 Oppas Angels in bijna 60 plaatsen in Nederland. Wil jij hierbij horen? Join the Angel Club! 

Aanmelden, download de app: https://www.charlycares.com/nl/oppassers/studentenwerk?utm_source=hsv&utm_medium=social&utm_campaign=2109-angel-hsv

Vacature WaarneemAssistent: bron- en contactonderzoeker GGD

Volg jij een (para)medische opleiding en wil jij daarnaast goed betaalde praktijkervaring opdoen? De GGD kan jouw hulp nu goed gebruiken!

Namens de GGD in Den Haag zoeken wij studenten met een (para)medische achtergrond voor de functie bron- en contactonderzoeker. In deze functie breng je in kaart waar coronabesmettingen vandaan komen en hoe die zich verder kunnen verspreiden. Dit doe je door uitgebreid telefonisch contact met mensen die positief zijn getest op corona. Je verdient €15,92 per uur (in het weekend zelfs tot €26,25!) en kunt snel beginnen.

*Wij zoeken studenten die:*

– communicatief sterk zijn;

– op korte termijn 3 dagen per week beschikbaar zijn gedurende 3 maanden.

Lijkt dit jou wat? Solliciteer direct via info@waarneemassistent.nl of meld je aan via www.waarneemassistent.nl.

Heb je vragen of ben je benieuwd naar andere functies? Neem dan contact op met Maartje Leegsma via maartje@waarneemassistent.nl of door te appen of bellen naar 06 18 67 67 45.

Deel dit bericht
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Je vindt ons hier

Burgemeester van karnebeeklaan no. 3
2585BA ‘s-Gravenhage
070-2211178 
senaat@deHSV.nl

Copyright Haagsche Studenten Vereeniging