Zakelijk

H.S.V. is de manier om de Haagse student te bereiken. Al ruim 90 jaar is de Haagsche Studenten Vereeniging een tweede huiskamer voor de Haagse student. Zo is de H.S.V. rijk aan tradities en biedt studenten oneindig aan mogelijkheden. Onze leden zetten zich in voor verschillende commissies en bestuur, maar ook voor maatschappelijke acties in de prachtige stad Den Haag. Met zo’n 200 actieve leden en meer dan 1000 Reünisten biedt de Haagsche Studenten Vereeniging een enorm bereik voor uw bedrijf. Bereik uw doelgroep direct via de H.S.V.

Onze leden zijn afkomstig van Inholland, de Haagse Hogeschool en universiteit Leiden campus Den Haag. Hierdoor is het netwerk van H.S.V. groot. Daarnaast zijn de leden gemotiveerd bezig met hun studie en loopbaanoriëntatie en hebben zich vaak naast hun studie ook organisatorisch en sociaal sterk ontwikkeld. 

 

Waarom samenwerken met de H.S.V.?

  • Groot bereik binnen de Haagse studenten.
  • Grote betrokkenheid wordt gecreëerd rond uw bedrijf
  • Persoonlijk contact
  • Zichtbaarheid verhogen in Den Haag

Benieuwd naar onze huidige partners?

 

Maatschappelijke acties, sponsoren of gezamenlijke evenementen. De mogelijkheden voor een samenwerking zijn eindeloos. De H.S.V. is de manier om de Haagse student te bereiken. Bent u benieuwd naar onze huidige partners, klik hieronder!

Neem contact met ons op!

U kunt contact met ons opnemen via acquisitie@dehsv.nl of bel        06-25252788. 

Deel dit bericht
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Je vindt ons hier

Burgemeester van karnebeeklaan no. 3
2585BA ‘s-Gravenhage
070-2211178 
senaat@deHSV.nl

Copyright Haagsche Studenten Vereeniging